Missha Finland

MISSHAn tarina

MISSHA kuuluu maailman tunnetuimpien korealaisten kosmetiikkabrändien joukkoon. Brändi näki päivänvalon vuonna 2000 ja on siitä lähtinen viitoittanut korealaisten kauneustuotteiden tietä.  MISSHAn suosio perustuu brändin filosofiaan, jonka mukaan laadun pitää olla kaikkien ulottuvilla. MISSHA tarjoaakin korkealaatuisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

MISSHA on tunnettu myös vahvasta tuotekehityksestä ja korkeista laatuvaatimuksista. Yrtityksen vuosikymmeniä jatkunut kasvu ei ole tapahtunut laadun kustannuksilla, vaan kaikkiin yksityiskohtiin on panostettu niin tuotetutkimuksen kuin tuotannonkin puolella.  Korkeateknologisen valmistusprosessin taustalla on edelleen kunnioitus luontoa ja sen tarjoamien ainesosia kohtaan. Myös korealaiset kauneushoidon perinteet ovat vahvasti osana MISSHAn identiteettiä.

MISSHAn tuotteet ovat vähitelleen myös löytäneet suomalaisten keskuuteen, ensin kansainvälisten ja myöhemmin kotimaisten verkkokauppojen kautta. Kilpailukykyisen hinnan, laajan tuotevalikoiman ja pohjoiseen ilmastoon soveltuvien tuotteiden ansiota, MISSHAn tuotteet ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. MISSHAN tuotteita myy mm. verkkokaupar Bearel, Beautyko ja Stoorla. Vuodesta 2018 lähtien MISSHA on jalkautunut myös perinteisiin kivijalkamyymälöihin, tuotteita on myynnissä mm. K-Citymarket kauneusosastoilla.